22.05.2013 13:00

WWW mají hotovo. Podepisovat se bude deska i kniha

Kniha textů doplní desku WWW s názvem Atomová včela Kniha textů doplní desku WWW s názvem Atomová včela Zdroj: facebook.com/www

Zbystřete smysly, zvyšte ostražitost, Atomová včela vylétá z reaktoru. Čtyři roky práce završili experimentální hip-hopeři WWW vskutku jedinečným hmatatelným výsledkem. Třetí studiovou desku obtěžkali knihou textů, kterou v komplexním balíčku poprvé uvolní 23. května v 16 hodin v pražském obchodě Radost FX.

Pro skalní příznivce průkopníků naší hip-hopové scény anebo sběratele speciálních edicí bude čtvrteční release party příležitostí k zakoupení jednoho z prvních výlisků třetí řadové studiové desky a publikace. Ulovit bude možné i podpisy kompletní sestavy. Přítomni budou všichni tvůrci Atomové včely. Ta naváže na živák WWW Live!, který v limitované edici 631 kusů vydali v roce 2011.    

Knižní titul kapela WWW tematicky uskupila do čtyř kapitol. První tři oddíly věnované textovému podkladu trojice doposud natočených studiových počinů doplní část s titulkem Bonusy, jež nabídne i dosud nepublikované texty formace. Obálku i obrazový doprovod knihy připravil fotograf Ivan Pinkava.  

 

{youtube}3d5mvuWrsKc{/youtube}

 

Zbrusu nový materiál pokřtí WWW ve středu 29. května v pražském klubu Roxy za podpory slovenského elektronického projektu Ink Midget. Čtvrteční koupí unikátní albové edice se tak příznivci budou moci připravit na jaderný včelařský večírek. A komu se nechce do čtvrtka čekat, může si desku předobjednat na webu labelu Bigg Boss. Na prvních sto zájemců čeká příjemný bonus - kniha s podpisy členů skupiny a album Tanec sekyr zdarma. 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.