12.07.2013 0:00

Kemp Studentských akademií nezapomene ani na hudbu

Prázdniny proležené u vody, na gauči nebo propařené noci u počítačů? Nikoliv. Prázdninový Kemp Studentských akademií volný čas vyplňuje zábavnými aktivitami, které se soustředí na tvůrči a uměleckou činnost. Na své si přijdou milovníci nejen hudby, ale i tance či filmu.

Pět prázdninových dnů se budou moci studenti pohybovat v areálu pražského DDM Ulta na Balkáně, kde jim přítomní zástupci Studenstkých akademií představí kouzla tvůrčího života. Kromě již zmíněného se návštěvníci budou moci dozvědět také něco o fotografii, rádiu, DJingu nebo divadlu. Zkrátka na své si přijde snad každý.

„Hlavním cílem akce je nabídnout studentům příležitost strávit nějaký čas s lidmi se stejnými zájmy a třeba vytvořit i nějaké společné umělecké dílo. Samozřejmě díky podobné akci jako ke KEMP máme také možnost představit detailně činnost Studentských akademií, které probíhají vždy v průběhu celého školního roku.“Jiřina Faloutová, tvůrce myšlenky a realizátorka projektu Studentské akademie

Kemp je určen především pro studenty od 13 do 20 let, kteří mají vstup na akci zadarmo. Vítani budou ale i ostatní, kteří do uvedené kategorie nezapadají. DDM své dveře otevře 22. července.

Studentské akademie pořádají prázdninové workshopy již od roku 2010. Tyto akce vznikly pod záštitou neziskové společnosti Dialog Jessenius o.p.s. a pražského magistrátu. „Smyslem je nabídnout studentům kvalitní volnočasovou zábavu, jež je k ničemu nezavazuje, ale přesto pomáhá nastavovat jejich žebříček hodnot,” doplňuje Jiřina Faloutová. Více informací naleznete na www.studentska-akademie.cz

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.