13.11.2014 13:00

Tuniský Myrath zahraje na festivalu Ostrava v plamenech

Festival Ostrava v plamenech láká fanoušky na čtvrtou kapelu v pořadí. Tentokrát pořadatelé představili tuniský kvintet s názvem MYRATH.

Fanoušci, kteří zavítají 1.srpna 2015 na festival Ostrava v plamenech, se mohou těšit na další kapelu, která přibyla do seznamu účinkujících. " Klademe si za cíl v Ostravě ukázat nejen osvědčené rockové kapely, ale také něco navíc, co jinde jen tak neuvidíte. Napadlo by Vás, že v Tunisku je populární metalová hudba a navíc, že ji umí taky fantasticky hrát? Tohle je zářný příklad! " dodávají pořadatelé.

MYRATH, což v překladu z arabštiny znamená Dědictví, je Tuniská kapela, která se zaměřuje na metalovou hudbu. V Tunisku je metalová kapela celkem vzácnost, jelikož většina chlapců tíhne spíše k hip hopu. MYRATH byla založena roku 2001 kytaristou Malekem Ben Arbiou, který byl tehdy ještě 13leté dítě.  Kapela měla velké ambice a sny a na realizaci svých snů také tvrdě pracovala během dalších třinácti let. Díky své tvrdé práci si získala publikum také na mezinárodní scéně. Fanoušci označují kapelu jako „orientální metal“.  Fanoušky si získali zejména díky svému osobitému stylu, který je směsí metalu a orientální hudby.  Roku 2007 vyšlo jejich první album s názvem Hope a o tři roky později další s názvem Desert call. V roce 2011 vydali videoklip k písni Merciless Times, které je možno poslechnout na jejich třetím albu v pořadí Tales Of The Sands.

 

 

Vstupenky na festival Ostrava v plamenech jsou v prodeji v limitované edici. Stále je možnost za vstupenku zaplatit pouze 500 Kč. Tato výhodná cena platí pouze do konce listopadu 2014 nebo do vyprodání zásob.  Objednávejte na www.ostravavplamenech.cz

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.