07.05.2015 17:00

Uvidíme někdy Slipknot hrát bez masek?

Uvidíme někdy hrát Slipknot bez masek? Zatím se zdá, že spíš ne Uvidíme někdy hrát Slipknot bez masek? Zatím se zdá, že spíš ne Zdroj: Archiv skupiny Slipknot

V nedávném rozhovoru s Jimem Rootem pro News-press.com přišlo opět na přetřes téma masek Slipknot, zejména pak otázka, zdali je kapela plánuje - byť jen dočasně - odložit.

Jim Root však myšlenku že by se Slipknot na pódiu objevili bez masek rázně a kategoricky odmítl: „Zaprvé, s tímhle už dávno před námi přišli Kiss a zadruhé takovýhle věci kapela dělá, když jde jejich kariéra do kytek. Masky jsou charakteristickou součástí naší show. Vždycky nám šlo hlavně o živou show ... a tak teď máme každej večer na pódiu Halloween."

„Nemyslím si, že fanoušci někdy uvidí turné Slipknot bez masek," potvrzuje Corey Taylor názor svého spoluhráče. „Masky jsou naší součástí a pomáhají nám se lépe sžít s naší hudbou. Nedokázal bych si představit hrát bez nich."

.

Jim Root o něco více překvapil komentářem týkajícím se potíží s vystupováním v typických maskách a oblecích a to zejména v letní festivalové sezóně, kdy všichni zápolí s horkem. „Je to větší pohoda, než mít na sobě triko a džíny," prohlašuje kytarista s vysvětlením, že pod oblekem není třeba mít víc jak spodní prádlo. „A když si nasadím masku, tak po chvíli ani nevnímám, že tam je. Masky jsou vytvarované podle našich obličejů, takže sedí fakt perfektně. Fakt to není nic hroznýho. Nebo jsem si možná už zvykl."

Je jedině dobře, že s horkem Slipknot nemají problém, jelikož na konci června vyráží na letní severoamerické turné, které startuje na Floridě. A to bude zdá se pořádně žhavá záležitost.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.