29.04.2020 21:56

Balíkový přepravce GLS vyhlašuje soutěž o hymnu kurýrů Doporučeno

Přepravní společnost GLS v rámci oslav 15. výročí v České republice vyhlašuje soutěž o hymnu kurýrů. Zapojit se může každý. Stačí mít hudební talent a nápady na originální chytlavé texty.

Společnost GLS ve spolupráci s Kytary.cz pořádá soutěž o nejlepší skladbu, kterou si budou prozpěvovat kurýři po celé republice. „Originalitě se meze nekladou. Soutěže se mohou zúčastnit kapely i jednotlivci všech hudebních žánrů. Skladba však musí obsahovat minimálně dvě sloky a refrén, přičemž slovo Gé-eL-eS musí alespoň jednou zaznít v celé skladbě,“ vysvětluje pravidla ředitel GLS Česká republika Pavel Včela a dodává: „věříme, že se potvrdí přísloví, co Čech to muzikant.“

Návrhy je možné zasílat do konce srpna, poté porota vybere 10 nejlepších, o kterých rozhodnou fanoušci pomocí hlasování na Facebookové stránce GLS Česká republika.

A o co se hraje? Vítěz obdrží poukaz v hodnotě 50 000 Kč na nákup hudebních nástrojů a příslušenství od partnera soutěže Kytary.cz. Skladby je možné zasílat do 31. srpna 2020 pomocí datového úložiště. Více informací naleznete na webových stránkách přepravce.

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.