04.12.2019 17:06

Festival pro židovskou čtvrť Boskovice spouští předprodej na 28. ročník

Boskovice 2020 Boskovice 2020 Zdroj: pořadatel festivalu

Dvacátý osmý ročník legendárního Festivalu pro židovskou čtvrť Boskovice zahajuje předprodej a představuje vizuál pro rok 2020. Čtyřdenní multižánrová akce rozezní Boskovice opět na začátku letních prázdnin od 2. do 5. července 2020.

Již 28. ročník festivalu otevře své brány příští rok od 2. do 5. července, aby jako každoročně přivítal až 300 účinkujících z Česka i různých koutů Evropy a světa. „Jsme rádi, že festivaluž mnozí dávno nevnímají jen jako přehlídku lokálního významu, a že si přesto zachovává svou snahu nebýt jen klonem, dalším festivalem, kde hrají ti samí populární interpreti jakovšude," říká dramaturg festivalu Antonín Kocábek a dodává: „Doufáme, že i letos si v programu návštěvníci najdou svůj objev a nějaké pro ně příjemné překvapení. Pro nás je zas příjemnéto, že z množství zaslaných zajímavých nabídek, které nám přicházejí, by se daly poskládat programy nikoli na jeden, ale hravě tak na tři, čtyři festivaly."

Boskovice jsou svobodným kulturním prostorem plným dobré nálady a nezaměnitelné atmosféry. Festival pro židovskou čtvrť je již téměř tři dekády pestrou multižánrovou skládankou, která během čtyř dnů nabízí návštěvníkům okolo 60 kapel a hudebníků, více než 20 divadelních představení, řadu filmových projekcí, diskusí, workshopů a zajímavých hostů. O pohodlía hladký průběh akce se na místě stará až 200 pořadatelů, z čehož polovinu tvoří dobrovolníci.

 

 

Festival je vhodný pro všechny generace, na své si zde přijdou studenti, dospělí i rodiny s dětmi.V první vlně předprodeje od 1. prosince do 11. ledna jsou k dostání čtyřdenní permanentkyza 500 Kč pro dospělé, pro studenty pak za 400 Kč. Vstupenky zakoupíte v předprodejních sítích GoOut a smsticket. Lístky jsou dostupné také fyzicky v Kaštanu v Praze, kině Scala v Brně a v MIS Boskovice a IC Boskovicko.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.