06.11.2019 13:12

Tři sestry slaví Vánoce tradičně

Tři sestry zakončí 22. prosince 2019 v pražské Malé sportovní hale svoji již 34. sezonu! Tradiční vánoční koncertní party s pivním výčepem a pivem Gambrinus (nejen) na pódiu zavlaží hudebníky i plnoleté diváky (nejen) v prvních řadách.

Po dvou letech se jako speciální host Tří sester vrací skupina Alkehol, která má za sebou mj. podzimní turné s kapelou Walda Gang. Pro své fanoušky a milovníky LP desek letos skupina v reedici vydala album Alkehol z roku 1992. Pro rozehřátí fanoušků na samotném začátku koncertu od 19.00 vystoupí Synové výčepu. „Máme vánoční koncert moc rádi, kdo je ale nemá rád, jsou naši rodinní příslušníci. Ještě horší bylo, když se dříve koncerty konal 23.12., to jsme se pravidelně dávali pod stromeček a někteří z nás ani pod stromeček nedošli. Těšíme se na pokoncertní afterparty, kde si nadělíme panáčky a dárečky. Patrně až za denního světla se pak rozloučíme před pár týdny novoročního kapelního volna,“ poznamenává kapelník Magor.

 

 

Na počátku magického roku 2020 čeká Tři sestry krátký odpočinek, aby nabraly síly před novou nekonečnou koncertní sezonou, během níž oslaví slovutný Soubor kreténů v plné síle 35let od svého založení! Již 29. února 2020 tak započne klubové Vinyl Tour, mapující slavná první tři alba souboru! Užijte si vánoční čas s kapelou Tři sestry 22. prosince 2019 v Malé sportovní hale. Začátek je plánován na 19 hodin.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.