14.04.2020 12:00

Ondřej Pivec Organic Quartet zahrají živě na Mladí ladí stream

Ondřej Pivec Organic Quartet je první kapelou z pěti, která zahraje živě streamovaný koncert v rámci on-line minifestivalu Mladí ladí stream ve čtvrtek 16. dubna.

Varhaník, skladatel a klávesista Ondřej Pivec tráví za normálních okolností většinu svého profesního života na cestách po boku amerického zpěváka Gregoryho Portera, se kterým v roce 2017 získal Grammy. Organic Quartetu, své první kapele, však zůstává věrný a využívá každé příležitosti si se svými hudebními přáteli zahrát.

Fanoušci se mohou těšit na skladby z posledního alba Organicu Terms and Conditions Apply i na starší srdcové skladby z předešlých alb oceněných Anděly. Živé streamování začíná v 18:00 ve čtvrtek 16. dubna skrze Facebook pořadatele akce Mladí ladí Jazz a partnerů akce Rozhlas.cz a Kytary.czFB událost akce je zde. Taktéž redakce musicweb.cz na svém oficiálním Facebooku bude odkaz sdílet.

Vstupné na akci je dobrovolné, vstupenky je možné zakoupit přes vstupenkový portál GoOut.cz. Ti, kteří se rozhodnou podpořit kapelu a pořadatele získají ojedinělou odměnu ve formě zcela nové skladby Organicu T Dance. Skladba v tuto chvíli není nikde dostupná a platící fanoušci streamu budou tak mezi prvními, kdo ji uslyší. 

 



"Protože jsme všichni zavření doma a přišli jsme o veškeré příjmy, rozhodli jsme se s Organicem, že natočíme novou skladbu. Byl to punk, točili jsme to na telefony a domácí nahrávadla, míchal jsem to já doma s poslechem na hi-fi věž. Za normálních okolností jsem spíš proti domácímu natáčení, ale vzhledem k současné situaci nebyla jiná volba. Myslím, že to dopadlo dobře a doufám, že si skladbu užijete. Rád bych touto cestou apeloval na všechny milovníky hudby, aby si mimo streamování nezapomněli hudbu svých oblíbených umělců také zakoupit, aspoň jako mp3.  A pak si ji streamujte v opakovaném režimu třeba celou noc :-)" vzkazuje Ondřej Pivec k nové nahrávce.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.