12.07.2020 17:39

Nové album Korpiklaani by mělo vyjít do konce roku Doporučeno

Ve stáji finských Korpiklaani se toho děje mnoho. Chystá se nové album a kapela baví fanoušky svými statusy na sociálních sítích. Od posledního alba uběhly sice jen dva roky, ale na nový počin se dlouho čekat nebude.

Když se přihnala koronavirová pandemie, měla spousta lidí strach, jakým způsobem se bude vyvíjet kultura. Žádné koncerty, výstavy, projekce v kinech. Tedy alespoň ne fyzicky. Většina umělců se tedy vrhla na domácí karanténní tvorbu. Finští Korpiklaani nebyli výjimkou, a tak před zhruba dvěma týdny oficiálně oznámili nahranou desku. Zatím nijak nepojmenovanou. Z nahrávání dávali na sociální sítě mnoho videí, kterými bavili fanoušky.

 

 

Občas přistála na hudebních platformách i některá z předělávek písně Beer Beer, kterou kapela nechala přezpívat čtrnáct umělců různých národností a stvořila tak bonusové CD k zatím poslednímu albu Kulkija. Mimo jiné tuto píseň přezpívali členové skupin Nytt Land, Heidevolk, Trollfest, Exodus, Alestorm či české kapely Achsar.

 

 

Jako další útěchu pro dobu, kdy je nemožné zajít na koncert, zvolili Korpiklaani zveřejnění živáku z Masters of Rock 2014. Nové album je tedy na světě, dočkáme se jej do konce letošního roku. Korpiklaani své fanoušky ve štychu nenechají za žádné situace.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.