×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 320
Vytisknout stránku
21.10.2022 11:13

Dvěma českým muzikantům se plní životní sny Doporučeno

Petr Kotora, Jesse Smith, Radek Kroc (Gods Elements) Petr Kotora, Jesse Smith, Radek Kroc (Gods Elements) Zdroj: Gods Elements

Česko-anglicko-americká formace Gods Elements se představuje v nové sestavě a do světa posílá videoklip ke skladbě One More Time.

Českým rockovým muzikantům se jen zřídka podaří uspět za hranicemi naší země. Stejně tak je tomu i v ohledu navazování spoluprací se světoznámými muzikanty. Bubeník Petr Kotora a kytarista Radek Kroc se odhodlali prolomit tyto bariéry. Rok 2022 je pro oba muzikanty obdobím zásadních změn.

Ke spolupráci oslovili dvě osobnosti zahraniční hudební scény, kteří přijali nabídku k natočení alba. Skupinu Gods Elements doplnili talentovaný zpěvák, muzikant a skladatel Jesse Smith a jeden z nejlepších a nejuznávanějších baskytaristů světa, Američan Billy Sheehan.

Kapela v současnosti pracuje na svém debutu, který by měl vyjít začátkem roku 2023. Těšit se můžete na kvalitní, žánrově pestrý a propracovaný repertoár. Gods Elements se představuje v nové sestavě a do světa posílá první ochutnávku z plánovaného studiového alba v podobě videoklipu ke skladbě One More Time.

Poslední od Karla Tallas