06.12.2022 20:13

Rhino Bucket zahrají v lednu v Kolíně

Fanouškům klasického hard rocku asi není třeba představovat Rhino Bucket. Kapela pocházející kafifornského Los Angeles nepatří mezi nejznámější značky, ale už je tu s námi dost dlouho na to, aby měla reputaci spolehlivého pojmu. Přesvědčit se o tom budeme moci 18. ledna v Kolíně.

Zjednodušeně řečeno se dá říct, že Rhino Bucket zní podobně jako AC/DC v období Bona Scotta. V žádném případě se však nejedná o nějakou napodobeninu, na to jsou amíci příliš svébytní. Jejich historie se začala psát v roce 1988. První sestavu tvořili Georg Dolivo (kytara a sólový zpěv), Greg Fields (kytara), Reeve Downes (basa) a Rick Kubach (bicí). Asi rok se obouchávali, než vydali debutové album.

Potom už se následoval tradiční kolotoč turné a nahrávání alb, jež je sice na stadiony nedovedl, ovšem mimo jiné i díky účasti na soundtracku ke kultovní komedii Wayneův svět si vybudovali solidní pověst ve všech koutech planety. Cesty toulavý jei už několikrát dovedly i do naší vlasti, ovšem v Kolíně se představí Rhino Bucket poprvé.

Program večera zahájí Merlin v čele s nezničitelným frontmanem Danem Horynou.

Aktuální sestava Rhino Bucket:


Georg Dolivo – kytara, zpěv
Brian „Damage“ Forsythe – kytara
Reeve Downes – basa
Dave DuCey – bicí

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.