28.06.2017 10:00

Zachraňování princezny metalistou naruby: Jak si místo prince vedou metalistky? Doporučeno

„Pohádku" o tom, jak dopadá zachraňování krásné princezny z věže hlídané drakem různými metalisty, jste už určitě někde četli. Nebo alespoň slyšeli třeba v hospodě. Pokud ne, vřele doporučujeme si ji dohledat. Jak by to ale vypadalo, kdyby místo princezny seděl ve věži krásný metalista a zachraňovaly jej všelijaké metalistky?

Jistě to znáte. Krásná princezna sedí v hradu, který hlídá drak. Místo urostlého prince ji ale zachraňují různí metalisté rozřazení podle hudebních podžánrů. Někdy má princezna štěstí a metalista ji zachrání (heavy metal), někdy na ni úplně zapomene (folk metal). V horších případech skončí princezna mrtvá (death metal), často i znásilněná (black metal).

My sami jsme s touto internetovou „pohádkou" ze serveru Necyklopedie a její anglickou verzí strávili několik porad, spoustu čekání na začátky koncertů oblíbených kapel a kdysi i nudné hodiny středoškolské matematiky. Jak by ale celá situace dopadla, kdyby se role v příběhu úplně otočily? Nad tím jsme se s šéfredaktorem zamysleli v hospodě:

V hradu, který hlídá hrůzný drak, sedí krásný metalista. Dlouhé vlasy, černé tričko, na nohou glády. Do velkých beden, které si do své věže nějak přes draka propašoval, si pouští metal na plné pecky. Najednou ale k hradu dorazí různé metalistky, aby metalistu zachránily...

Heavy metal
Před vysokou věž dorazí slečna v černých džínách s tričkem Iron Maiden a lahváčem v ruce. Metalistu si změří pohrdavým pohledem a řekne mu, že pokud se z hradu nedostane sám, je ubožák. Následně se vydá hledat nejbližší obchod s vinylovými deskami.

Power metal
Metalistka u hradu čeká už několik hodin, aby mohla být v první řadě. Metalisty ve věži se zeptá, jestli má rád Dragonforce a jak rychlé sólo na kytaru umí zahrát. Následně po něm chce autogram.

Folk metal
Metalistka se s hodinovým zpožděním vypotácí z lesa s hlavou plnou větviček. Před hradem začne tancovat kozáčka, neudrží ale rovnováhu a spadne na zem. Na půl hodiny usne, a když po probuzení zjistí, že má metalista ve věži lahev vodky, vyšplhá po jeho vlasech dovnitř. Tam se oba ožerou a začnou si navzájem plést copánky a dredy.

Gothic metal
Metalistka dorazí natřená bílým make-upem a v botách na vysoké platformě. Celý den se schovává v lese před sluníčkem, a když konečně přijde noc, vyjde k hradu. Po cestě dlouhé deset metrů se ale zabije o první šutr, protože na svých botách neumí chodit.

Thrash metal
Metalistka přijede ozbrojená až po zuby. Draka rozstřílí na cucky pěti různými zbraněmi a metalistu si odvede s sebou jako doprovod na letní festivalovou sezónu. Celou dobu mluví sprostě.

Symphonic metal
K hradu nakráčí pubertální dívka se síťovanými rukavicemi. Uvězněný metalista ji nezajímá, protože není Tarja Turunen. Cestou zpátky symphonic metalistku sežere drak. Metalista se na chvíli zarazí, jestli venku neslyšel nějaký hluk, a poté si pustí Black Sabbath.

True metal
Když metalistka dorazí (přímo z koncertu revivalu Manowar), začne se s drakem hádat o podstatě pravého metalu. Drak začne mlátit hlavou o zeď hradu, aby se zbavil utrpení. Tím je metalista osvobozen, zvažuje ale útěk. Nakonec však s true metalistkou zůstane. Manowar jsou totiž pořád lepší, než kdyby doma stále dokola hráli Nightwish.

Death metal
Metalista v hradu umře stářím, protože žádná čistokrevná death metalistka prakticky neexistuje. Pokud ano, tak tráví celé dny posloucháním Cannibal Corpse a metalista umře i tak.

Black metal
Metalistka přijde s corpse paintem na obličeji. Draka ubodá svou podprsenkou s ostny, podpálí nejbližší kostel a metalistu z hradu si odvede na řetězu.

Industrial metal
Metalistka přijde silně nalíčená v podvazcích, svršku od uniformy a s policejní čepicí na hlavě. Metalista je jejím zjevem naprosto paralyzován a doufá, že mu metalistka nedá do pusy červený roubík. Slečna si ale nakonec odvede draka. Mít draka je totiž daleko víc cool než mít chlapa.

Doom metal
Metalistka přijde v tričku My Dying Bride. Metalisty ve věži si nevšímá, místo toho začne urážet draka. To vše jen proto, aby ji drak sežral a ona tak spáchala zajímavější sebevraždu než její kamarádky.

Baby metal
K hradu dorazí skupina japonských holčiček v minisukních a s culíčky. Když uvidí draka, začnou vykřikovat, že je velmi kawai. Metalista ve věži předstírá, že neexistuje a holky jdou následně nacvičovat choreografii na koncert.

 

 

Už bychom v redakci neměli pít...

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.