25.07.2020 18:59

Co-Metal-20 X: Falling in Reverse nabízejí dosud nevydaný singl, Unleash the Archers celé album

Již desátý týden vám přinášíme výběr rockových, metalových nebo punkových novinek! Co jsme do kulatého vydání připravili tentokrát?

Falling in Reverse během dvou let vydali pátý mimoalbový singl. Téměř pětiminutová skladba Carry On byla původně napsaná na čtvrtou řadovku Coming Home, na album vydané v roce 2017 se však nakonec nedostala. Falling in Reverse ji oprášili a vydali právě minulý týden. O tom, zda se singl objeví na případném novém albu, nejsou zprávy.

 

 

Unleash the Archers je kanadská pětice, v jejímž čele stojí zpěvačka Brittney Hayes aka Brittney Slayes (ta skupinu i spoluzakládala). Kapela, která se na scéně pohybuje třináct let, spojuje heavy metal s power metalem a má za sebou vydání čtyř studiových desek. 21. srpna svoji sbírku rozšíří desetitrackovou řadovkou Abyss, z níž vyšel druhý singl, Soulbound, k němuž kapela přihodila videoklip.

 

 

I němečtí metalisté Nothgard, kteří mají na svém kontě čtyři dlouhohrající desky, se řadí ke kapelám, které nabízejí nový singl vydaný prostřednictvím videoklipu. Lightcrawler je zatím bez albového zařazení.

 

 

Americké duo Bloodbather míří vzhůru. Na corové scéně se pohybuje pouze dva roky, má za sebou vydání EP Pressure (2019) a v loňském roce podepsalo smlouvu s Rise Records. Pod tímto hudebním vydavatelstvím vydali Matt Stokes a Kyler Millo už třetí singl. Necelé tři minuty trvající singl Void doplnili videoklipem.

 

 

Švédští Necrophobic, kteří si zvolili název podle stejnojmenné skladby kapely Slayer, vydají 10. října devátou studiovou desku Dawn of the Damned. Na album kapela nahrála deset songů a minulý týden se podělili o první kousek Black Mirror, který opatřili videem.

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.