06.09.2020 20:35

Co-Metal-20 XVI: The Smashing Pumpkins mají dva nové singly, Escape the Fate složili píseň k filmu Doporučeno

Tentokrát jsme v rámci našeho hudebního metalového seriálu zamířili I do rockových.

Americká alternativně-rocková skupina The Smashing Pumpkins podepsala smlouvu s nahrávací společností Sumerian Records a ještě letos by měla vydat v pořadí jedenáctou řadovku. Čtveřice hudebníků záhy vydala hned dva nové singly. V Cyr, který vyšel přes videoklip, a The Colour of Lov,e hrají velkou roli syntetizéry.

 

 

 

Progresivně metalová kapela Fates Warning po čtyřech letech od poslední studiovky vydává novinku. Třinácté řadové album Long Day Good Night vyjde 6. listopadu a celkem se na něm nachází třináct songů. Skupina, která za dva roky oslaví čtyřicet let na scéně, z něj vydala pilotní singl Scars.

 

 

Americká kapela Ded, která žánrově kolísá mezi rockem a metalem, před dvěma lety oznámila práci na druhé studiové desce. Na jaře stačila vydat EP Mannequin Eyes a nyní se hlásí s novým singlem Parasite. Ten zatím stojí mimo album, ale měl by se nacházet na novém albu, které by mělo vyjít ještě letos.

 

 

Americká rockovo-metalová skupina Sevendust má před vydáním třinácté řadovky Blood & Stone. Deska, která má vyjít 23. října, si vyžádala třináct songů, z nichž Sevendust zveřejnili druhý singl Blood From A Stone. K němu přihodili textové video.

 

 

Americká rocková banda Escape the Fate před dvěma lety uvedla šesté album I Am Human. Podle jejich instagramového účtu to vypadá, že se co nevidět dozvíme informace o další desce, ale v mezičase si kapela odskočila k filmu. Escape the Fate totiž napsali píseň Walk On, kterou najdeme na soundtracku k filmu Sno Babies (vyjde na konci září). K singlu natočili i videoklip, v němž se střídají záběry kapely na stagi a ve studiu se scénami ze zmíněného snímku.

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.