10.01.2014 12:30

Rock Café slaví 23. narozeniny, popřejí mu Prago Union a Sixin

Pražský hudební klub Rock Café slaví letos své již 23. narozeniny. K tomuto výročí si nadělil koncert Prago Union a Sixin.

Ti Prago Union fungujou. Oni fungujou nějak hodně, i když by vlastně podle všech pravidel hudebního průmyslu vlastně vůbec fungovat neměli. Jejich šéf není hezoun ze žurnálu a stát se "sexsymbolem" už "kousající bezzubý básník" Kato asi taky nestihne. Jejich pecky nehrajou rádia a na trpitele to neuhrají - dramaturgové je nebojkotují, tyhle dva světy se prostě jen naprosto míjí. Jejich muzika tam nepatří, má tak daleko k "populární", jak to jen jde. Nemají hit a pozor: nemají ani pořádný skandál. Jsou dřevní, jsou zemití, páchnou člověčinou a fanoušky mají skalní. V Rock Café se jim předvedou za doprovodu Champion Sound aka Livě Band.

SIXIN vévodí rnb zpěváci Dannie a Andreas, kterým sekunduje producent a multiinstrumentalista Ján „Split" Ilavský, kytarista Luke Bartos a bubeník Vojtěch „Melda" Meluzín. Živé vystoupení SIXIN je audiovizuálním zážitkem, během kterého si fanoušci nikdy nemohou být jisti, co přijde. Dannie a Andreas téměř pokaždé vytáhnou na pódium některého z odvážlivců a dají mu šanci stát se na chvíli členem kapely. Pro projekt SIXIN je na prvním místě přirozenost, z projevu členů je cítit, že je hudba i život opravdu baví. Pozitivní a hravá energie, styl, barvy, procítěnost a otevřenost, s jakou umí předat svou hudbu, přiměje posluchače usmívat se ještě další den.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.