25.02.2022 22:01

Skupina Ghost míří do Prahyv rámci svého největšího dosavadního evropského turné Doporučeno

Dnes, kdy mraky zakrývají slunce a špatné předpovědi se množí, Ghost opět vyrážejí na své dosud největší evropské turné, které zavítá i do Prahy.

V dubnu a květnu 2022 budou držitelé ceny Grammy opět brázdit s černými oři arény a představí svou temnou extravaganci. Již v roce 2018 zahájili dvouleté turné „A Pale Tour Named Death“ v historické Royal Albert Hall v Londýně; při tomto dlouho očekávaném návratu, označeném jako „Imperatour – Europe 2022“, Ghost opět zahájí tour ve Velké Británii a poté se vydají do nejpůsobivějších evropských hal.

Do pražské 02 Areny dorazí Ghost už 24. dubna. Vstupenky kupujte v sítích Ticketmaster, Ticketportal nebo prostřednictvím české stránky Live Nation. O support se na všech koncertech postarají Uncle Acid & The Dead Beats a Twin Temple.

 

 

Ghost nedávno představili svou první novou skladbu po dvou letech, „Hunter's Moon“, která zazněla v aktuálním filmu Halloween Kills. Vychutnejte si fantasmagorický videoklip v režii Amandy Demme.

„Hunter's Moon“ vychází 21. ledna 2022 jako sběratelský sedmipalcový singl u Loma Vista Recordings. „Hunter's Moon“ si můžete pustit, zakoupit a/nebo předobjednat na vinylu. Prodejní verze sedmipalce bude obsahovat speciální B-stranu „Halloween Kills (Main Title)“, kterou nazpívali, produkovali a vytvořili John Carpenter, Cody Carpenter a Daniel Davies.

Na přelomu ledna a února 2022 bylo oznámeno turné po 26 amerických městech, na kterém Ghost vystoupí společně s Volbeat a každý večer budou koncert uzavírat. Další informace najdete taky na oficiálních stránkách kapely.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.