25.10.2022 21:18

Do Letňan příští rok přijedou Def Leppard a Mötley Crüe Doporučeno

Def Leppard Def Leppard Zdroj: wikipedia.org

Po nadmíru úspěšném letním stadionovém turné po Spojených státech se jeho účastníci rozhodli kout železo nostalgie, dokud je nažhavené a vyrazit do světa. Do svých plánů pro příští rok zahrnuli i českou metropoli. Praha bude dvojici rockových titánů hostit v rámci festivalu Prague Rocks a dá se předpokládat, že seznam vystupujících se ještě rozšíří.

UPDATE: Kytarista Mötley Crüe Mick Mars oznámil ukončení koncertní činnosti. V sestavě ho nahradí bývalý parťák Roba Zombieho John 5

Stadionové turné, jehož se kromě Def Leppard a Mötley Crüe zúčastnili ještě Poison a Joan Jett, bylo velkým triumfem hlavně pro druhé jmenované. Nechvalně proslulí průšviháři oficiálně ukončili činnost na Silvestra 2015 a v slehla se po nich zem až do zfilmování autobiografie The Dirt na Neflixu o čtyři roky později. Film, stejně jako jeho soundtrack vzbudily dostatečnou pozornost, aby se kvartet z Los Angeles rozhodl pro návrat na scénu.

I když si s uskutečněním svého megalomanského plánu museli kvůli covidu dva roky počkat, nakonec se monstr podnik podařilo odlepit od země a výsledkem je nejvýdělečnější šňůra v historii obou kapel.

Britové Def Leppard zatím na rozdíl od svých parťáků nemají na odchod do penze ani pomyšlení. V květnu vydali vřele přijatou novinku Diamond Star Halos a na začátek příštího roku chystají knižní biografii s názvem Definitely: The Official Story Of Def Leppard. Turné s Mötley Crüe je na jaře zavede na sérii zastávek po Jižní Americe, než se přesune na starý kontinent. V rámci letní sezóny se bude bezpochyby jednat o jeden vrcholů příštího roku.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.