08.11.2022 19:42

Iron Maiden se v červnu vrátí do Prahy Doporučeno

 Iron Maiden Iron Maiden Iron Maiden jsou zdaleka největší kapelou, vzešlou z hnutí NWOBHM.

Britské metalové ikony Iron Maiden jsou po skončení světové pandemie k neutahání. Sotva dokončili rozsáhlé světové turné Legacy of the Beast, už se chystají na další. A po roce se 30. května vrátí do i Prahy.

Čeští fanoušci Iron Maiden si poslední dobou užívají neskutečné hody. Vždyť za posledních deset let není turné, jež by nemělo aspoň jednu zastávku v naší zemi. To příští ponese název The Future Past Tour a v tomto směru nebude výjimkou. Cesta příští rok přivede kapelu do pražské O2 Areny

Zatímco dříve se Bruce Dickinson a jeho parta drželi vzorce střídání turné vzpomínková s těmi, propagujícími novinkové album, tentokrát se chystají oba tyto přístupy spojit do jednoho programu. Konečně tak dojde na poslední nahrávku Senjutsu, jež kvůli Covidu vlastní plnohodnotné turné nedostala (jen třískladbovou připomínku na začátku setlistu poslední fáze Legacy of the Beast). Zároveň se program zaměří na klasické album Somewhere in Time z roku 1986.

Návštěvníci se tedy mohou těšit na unikátní kombinaci dlouho neslyšených klasik s dosud naživo nezařazenými novinkami. A že se vrátí i Eddie, jemuž to v samurajském kostýmu sakra sekne, o tom nepochybujte.

Live Nation klub předprodej začíná 9. 11. v 10:00. Standardní předprodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal bude probíhat od 11. 11. v 10:00.
 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.