08.08.2020 22:18

Co-Metal-20 XII: bezalbové novinky i singly ze studiovek

Do novinkového výběru jsme zařadili pop punk, death metal a nějaký ten core.

Dnešní výběr začneme svěžím pop punkem v podání newyorských Losers Club. Tato trojice je na scéně nováčkem, debutový singl Emerald Eyes vydali teprve loni. Jejich konto se ale jistě plní, nově zveřejnili singl Just Like Shakespeare, k němuž však žádné bližší info nepřipojili.

 

 

Stejně jako Slipknot, Rammstein nebo Mushroomhead i The Bunny the Bear patří mezi maskované umělce. Možná, že nejsou tak známí jako zmínění kolegové, jejich hudba však stojí za poslech. Posthardcorové duo, která ve své tvorbě experimentuje s různými podstyly, vzniklo v roce 2008 v Buffalu. Prošlo řadou změn, aktuálně jsou členy The Bunny the Bear Matthew "The Bunny" Tybor (zakládající člen) a Jake "The Bear" Reeves (od roku 2017). Mají za sebou vydání sedmi řadových alb a dvou EP. V tuto chvíli pracují na další placce nazvané Afterglow. Ta vyjde 9. října, nově pod vydavatelstvím Ghost Killer Entertainment, a nabídne deset skladeb. The Bunny the Bear z nového alba sdílejí druhý singl Futures, ke kterému vzniklo i video.

 

 

Pokud máte rádi metalcore a elektroniku, pak tu pro vás máme tip na kapelu Emerald Isle. Arizonská pětice se v hudební branži pohybuje několik let, má za sebou vydání jednoho alba a několika singlů. Nejnovější singl My Last Wish doplnili i videoklipem v režii Lance Gergara. Emerald Isle zatím k novému singlu víc informací nepřidali.

 

 

U coru ještě zůstaneme, elektro však vypustíme. Pokud jste fanoušky kapel Underoath, While She Sleeps nebo Architects, a hledáte něco nového, možná vás zaujmou Devil in the Details. Pětičlenná skupina dala dohromady kolekci písní, ze které vzešla debutová deska The Hell You Wanted. Vyjde 30. října a Devil in the Details na ni nahráli deset songů. Mezi nimi se nachází i No Religion, který vyšel jako singl a k němuž kapela přihodila i video.

 

 

Závěr dnešního výběru zasvětíme death metalu, konkrétně tříčlenné skupině Necrot a jejich singlu Your Hell. Přesně pět minut trvající píseň najdeme na třetí studiové desce Mortal, která vyjde 28. srpna. Kromě zmíněného Your Hell obsahuje dalších šest písní.

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.