26.06.2013 16:19

Soutěžte se Staropramenem: Na jedno s kapelou na Rock for People! - UKONČENO

Chcete si vychutnat atmosféru letošního festivalu Rock for People v Hradci Králové a k tomu si dát pivo s kapelou Mandrage po jejich koncertě? Staropramen, generální partner festivalu a Musicweb.cz vám to umožní. Stačí, aby vám bylo více než 18 let, napsali jste krátký vzkaz kapele a přidali informaci, jaký dárek jí na setkání přinesete.

Deset nejoriginálnějších soutěžících získá zadarmo vstup pro sebe a doprovod na festivalový den českých a slovenských kapel v pátek 5. července plus vouchery do festivalové Staropramen Potrefené husy. K tomu všemu exkluzivní možnost setkat se s kapelou Mandrage. Tato známá česká hudební formace má za sebou mnoho ocenění, mimo jiné i vítězství v nejprestižnější kategorii Skupina roku cen Anděl akademie populární hudby.foto mandrage B

Kapela momentálně pracuje na čtvrtém studiovém albu a tak se můžeme těšit, že písně Šrouby a matice, Františkovy Lázně a Hledá se žena doplní brzy další hity. Kromě této kapely můžete v pátek vidět vystoupení skupin Kabát & Big Band, Kryštof, Tomáš Klus, Pražský výběr, Horkýže Slíže a 50 dalších.

Své vzkazy pro Mandrage posílejte nejpozději do úterý 2. 7. 2013 do 12:00 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu napište heslo „Na jedno s kapelou“. Více informací o soutěži včetně jejich pravidel naleznete na www.staropramen.cz.

Se Staropramenem si užijete hudbu na plný pecky

Staropramen po dvou letech úspěšné spolupráce s festivalem Rock for People posílil jeho podporu a stal se generálním partnerem letošního již devatenáctého ročníku, který proběhne od 2. do 5. července ve Festivalparku v Hradci Králové. Návštěvníci se budou moci těšit na unikátní krytou Staropramen stage, široké portfolio 11 značek piv s nabídkou pro každého, pivní stany a stánky kam oko dohlédne, Staropramen Cool zone a po loňském úspěchu ještě větší festivalovou Potrefenou husu s pivem do skla a jídlem na talíř.

Rock for People k tomu během 4 dnů naservíruje na 10 scénách přes 200 účinkujících!

Jedno nás spojuje. Staropramen.