27.04.2014 7:00

Labutí píseň Mötley Crüe

Špatné zprávy přinesli Mötley Crüe všem svým fanouškům, když v lednu ohlásili poslední turné a rozpad. Začíná se ale zdát, že bychom se ještě do té doby mohli dočkat nějaké nové muziky.

 

"Nejnebezpečnější rocková kapela planety" na tiskové konferenci v hotelu Roosevelt v Los Angeles slavnostně podepsala závaznou smlouvu, v níž se praví, že to po skončení následujícího turné na Silvestra 2015 definitivně balí. Rozlučkové tour se během letošního roku zaměří na americký kontinent, zatímco příští rok hodlají hudebníci procestovat zbytek světa. Kromě toho vzniká např. i film podle biografické knihy Dirt. A jak se zdá, dočkáme se i nějaké té nové skladby.

 

 

Poslední řadovkou Mötley Crüe je skvělá comebacková placka Saints of Los Angeles z roku 2008. Od té doby jsme mohli slyšet pouze skladbu Sex vydanou v roce 2012 u příležitosti turné s Kiss. Že se nové desky už asi nedočkáme, naznačil basák a hlavní skladatel Nikki Sixx už v lednu a upřesnil, že spíše vyjde několik jednotlivých skladeb nahraných pro potřeby různých projektů. Trošku více se v březnovém interview pro show Eddieho Trunka rozhovořil kytarista Mick Mars: "Napsali jsme s Nikkim novou píseň a během příštích pár měsíců bychom ji měli dokončit. Nový singl bude připraven včas pro začátek turné."

Čtěte také: Steel Panther: Show, která měla koule

Další kousek do skládačky přidal producent James Michael, který je zároveň zpěvákem Sixxova úspěšného projektu Sixx a.m. "Jak všichni víme, Crüe do toho chtějí praštit. A už jsme se nějakou dobu bavili, že uděláme jeden poslední song. A to je teda pořádný oříšek. Byl na nás vyvíjen velký tlak, abychom nic nepokazili a aby se jednalo o oslavu toho všeho, čím jsou známí. A myslím, že přesně to se nám povedlo. Zrovna zítra  nahráváme s Tommym Lee bicí. Myslím, že to bude absolutně dokonalý způsob, jak odejít ve velkém stylu."

 

UPDATE: Nikki Sixx s Mickem Marsem v rozhovoru pro magazím Guitar World prozradili, že nová skladba ponese název "All bad things must come to an end".

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.