11.11.2017 10:59

Foto: Kennedy Administration, Struny podzimu, Royal, 9. 11. 2017

Klávesista a čerstvý držitel Grammy Ondřej Pivec přivezl do Prahy představit svou newyorskou kapelu Kennedy Administration, pojmenovanou po charismatické zpěvačce Kennedy. Večer otevřeli hitem It’s Over Now a pokračovali průřezem svého prvního eponymního alba.

Kapela šlapala díky bicím Nata Townsleyho (studiová spolupráce i turné s umělci jako jsou Stevie Wonder, Mariah Carey,, Nile Rogers & Chic, atd.), který se ale nebál ani jazzových výletů a breaků. Zpěvačka a frontmanka si velmi rychle získala publikum svou spontánností. Klidnější písně zpívala vpředu pódia bez mikrofonu, vcházela mezi diváky, zdravila se a objímala fanoušky. Ondřej Pivec na klávesy předváděl jazzově vesmírná sóla s naprostým mistrovstvím a jistotou, kapela spolu komunikovala a muzikanti si dávali vzájemně prostor pro improvizaci.

Směs jazzu, funku, soulu, popu a gospelu prostoru klubu Royal slušela, nicméně zvuk mohl být, zejména v první polovině koncertu lepší. Po odehraném setlistu kapela několikrát přidávala, pak se rozloučila, ale za chvíli byl nazpět kapelník Ondřej Pivec, který nadšenému publiku, které nechtělo nechat kapelu odejít, oznámil že KA budou pokračovat po krátké přestávce. Tento magický večer s uhrančivou Kennedy skončil o půl druhé ráno…

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.