14.10.2020 12:40

Co-Metal-20 XX: You Me At Six, Corey Taylor nebo Sodom se hlásí o slovo s novými singly Doporučeno

Dnešní výběr potěší fanoušky rocku, metalcoru nebo doom metalu.

Začátek dnešního výběru padl na svěží rockovou bandu. Britská rocková skupina You Me At Six, která v minulosti navštívila i naši zem, na příští rok připravila v pořadí sedmé studiové album nazvané Suckapunch. Nabídne jedenáct skladeb, přičemž kapela prozatím vydala tři jako singly. Nejnovější Beautiful Way opatřila i videoklipem. Album vyjde 15. ledna.

 

 

Lídr skupin Slipknot a Stone Sour, zpěvák, kytarista a skladatel Corey Taylor se vydal na sólovou dráhu. 2. října přijde na svět jeho první dlouhohrající deska CMFT, z níž stačil vydat již několik singlů. Nejnověji se chlubí čtvrtým singlem Culture Head, ke kterému natočil animované video. Album obsahuje celkem třináct písní.

 

 

Metalcorová banda Volumes se po třech letech od poslední desky a rok po posledním EP hlásí o slovo s novým albem. Zatím nepojmenované čtvrté studiové album vyjde někdy v příštím roce a venku jsou už tři písně. Zatím poslední singl Weighted dostal i vizuální podobu. Na desku se po pěti letech za mikrofon vrátil zpěvák Michael Barr.

 

 

Nyní se vydáme za thrash metalem v podobě kapely Sodom. Mají za sebou téměř čtyřicetiletou kariéru, během níž vydali nespočet alb, konkrétně patnáct dlouhohrajících řadovek, devět EP, tři živáky a dvě kompilace. 27. listopadu německá čtveřice vydá šestnáctou studiovku Genesis XIX, která nabídne dvanáct skladeb. Sodom z ní sdíleli singl Sodom & Gomorrha. Skupina se příští rok představí na ostravském festivalu Ostrava v plamenech, který se odehraje ve dnech 30. až 31. července.

 

 

Závěr novinek potěší doom metalisty. Britští doomaři My Dying Bride letos slaví třicet let na scéně. Za dobu své existence vydali třináct alb, šest EP nebo sedm kompilací. Sbírku tvorby rozšíří dalším EP Macabre Cabaret, jehož vydání je naplánováno na 20. listopad. Z minialba, které obsahuje tři písně, kapela zveřejnila singl A Secret Kiss, šestiminutovou skladbu doplněnou o animované textové video.

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.