09.06.2022 21:57

Johnny Depp představil další píseň, kterou zahraje i v Praze s Jeffem Beckem

Když před dvěma lety oznámil Jeff Beck s Johnnym Deppem spolupráci a představili v té době společný povedený cover Isolation od Johnna Lennona jakožto ochutnávku nového alba, nikdo netušil, že si budou muset fanoušci kvůli covidu počkat ještě další dva roky na další zprávy.

Naštěstí doba je už zase jinde. Jeff Beck s Johnnym Deppem dokonce již 11. července vystoupí v Praze ve Foru Karlín, a tak i čeští fanoušci si budou moci užít zážitek z koncertu těchto dvou legendárních umělců, jejiž propojení by si pár let předtím ještě nikdo neuměl představit. Po povedené Isolation nyní Johnny Depp představil píseň This is a Song for Miss Hedy Lamarr věnovanou této ženě, jejíž talent přesahoval nejen její hereckou dráhu, ve své době byla rovněž označována za nejkrásnější ženu světa. Hedy Lamarr se i rovněž zapojila do výzkumu rádiových signálů, na jejichž výzkumu se podílel i její manžel za druhé světové války. Mimochodem manželů za svůj život měla hned šest! A mimo jiné i její nahé scény ve filmech, jedny z prvních na stříbrném plátně, se zapsaly rovněž do historie. Navíc podle její tváře byla vytvořena Sněhurka v kresleném filmu Walta Disneyho

Právě této pozoruhodné ženě věnoval Johnny Depp tuto píseň, kterou ostatně i sám složil. O bicí doprovod se postaral zkušený Vinnie Colaiuta, na basu doprovází Rhonda Smith. Sám Jeff Beck v podstatě  z normální písně vytěžil maximum a posunul ji díky svým nápadům do úplně jiné roviny. Však si poslechněte sami.

 

 

Johnny Depp už dávno není jen pouhým hercem hollywoodských trháků. Své rockerské ostruhy si vybojoval po boku Alice Coopera ve skupině Hollywood Vampires, kde prokázal, že není jen maskot skupiny, nýbrž že je zdatným kytaristou i výborným zpěvákem. O kvalitách kytaristy Jeffa Becka se asi není potřeba dlouze vybavovat. Ve svých letech je jeho hráčská technika stále naprosto bezchybná a naopak jeho styl snad zraje jako dobré víno.

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.